Hoe herkenbaar, je gaat gezellig koekjes bakken met de kinderen. Alle ingredienten in huis en lekker aan de slag. De koekjes maak je natuurlijk met alle nauwkeurigheid en je volgt de aanwijzingen nauw gezet. En dan mogen de kinderen aan de slag. Met verschillende koekjes stekers maken ze de mooiste vormen en hierna in de oven. En dan zijn de koekjes klaar en dan zijn ze uitgelopen in een grote plak en helemaal niet lekker. ‘ Wat gaat er verkeerd ‘.

Tijdens deze workshop hebben wij de koekjes al gebakken , maar natuurlijk bespreken we hoe jij de perfecte koekjes thuis kan bakken. Hierna laten we zien hoe je de royal icing goed bereid en kleurt voor de decoratie van de koekjes. We gaan aan de slag met het bovenstaand ontwerp, niet te moeilijk om de techniek goed in de vingers te krijgen maar zo geweldig dat iedereen vraagt hoe je dat voor elkaar hebt gekregen.

De kosten voor de workshop bedraagt € 37.50 per persoon en is inclusief minimaal een dozijn gedecoreerde koekjes en het recept voor de koekjes en de royal Icing. Tijdens de workshop staat koffie, thee en natuurlijk koekjes om te snoepen en proeven voor je klaar.

Reserveren kan via een mail naar info@zoetgenot.nl

Workshops koekjes

Schrijf u in!

voor onze decoratie workshops

Neem contact op