Bij deze workshop gaan we aan de slag met het bekleden en decoreren van 6 cupcakes. De basis voor de cupcakes maken we in onze eigen keuken en natuurlijk gebruiken we hier onze cupcake mix voor die ook verkrijgbaar is in de winkel. Cupcakes zijn taartjes in het klein en is natuurlijk de trend van dit moment. Niet voor niets enorm populair en met een etagère vol een pronkstuk op elk feestje.

We laten zien hoe je de cupcake het beste en het lekkerste kan bekleden. Veel verschillende technieken zullen we behandelen zoals mooie strikjes maken, simpele maar prachtige roosjes en toeven spuiten, De workshop is ook een ideaal moment ons kennis te maken met al het materiaal wat verkrijgbaar is. Siliconen mallen, plungersteker en tools liggen ruimschoots op tafel. Maar we laten ook zien hoe je juist door alleen te werken met je handen ongelofelijke mooie dingen kan maken.

Na afloop van de workshop krijg je een mooie cupcake doos van het merk House of Marie mee naar huis. Uiteraard gevuld met jouw mooie creaties.

De kosten voor de workshop bedragen € 29.95 p/persoon en is inclusief je versierde cupcakes, koffie/thee en wat lekkers tijdens de workshop. De workshop duurt 2 1/2 uur.

Voor beschikbaarheid kan je de workshop pagina raadplegen. Wil je reserveren dit kan via een mail naar info@zoetgenot.nl.

Schrijf u in

voor onze workshop cupcakes versieren

Neem contact met ons op