Workshop Basistaart

Bij de workshop basistaart gaan we aan de slag met een ronde biscuittaart ( spongecake ) van 17 cm. Deze basistaart word in eigen keuken gebakken met de biscuit mix die bij ons in de winkel verkrijgbaar is. We zijn van mening dat je thuis heel goed met de basis aan de slag kunt gaan. Als extra vullen we het taartje dan ook dubbel met een luxe vulling en jam, hierna word het taartje afgesmeerd met een laagje botercreme. Het uit rollen en het marsepein overbrengen en aanbrengen op de taart gebeurt per 2 personen. Hierdoor krijg je net wat meer aandacht en richten we ons echt even op de techniek van het bekleden.

Als de taarten zijn bekleed geven we wat basis informatie over het materiaal op tafel en advies over het maken van een taart ontwerp. Hierna ga je de taart naar eigen idee bewerken/decoreren met allerlei tools en uitstekers die in de workshop ruimte in overvloede aanwezig zijn.Tijdens de workshop is er ten alle tijden begeleiding aanwezig. Je neemt je creatie na afloop van de workshop in een stevige doos mee naar huis.

Je taart is voldoende voor 10 personen en is geschikt om in te vriezen, zodat je er op een later tijdstip ook nog van kan genieten.

De kosten voor de workshop bedraagt € 37.50 p/persoon en is inclusief je versierde taart, koffie/thee en wat lekkers tijdens de workshop. De workshop basistaart duurt 3 uur.

Voor beschikbaarheid kan je de workshop pagina raadplegen. Wil je reserveren mail naar info@zoetgenot.nl.
Workshop basistaart, 6 – 8 personen

Schrijf u in

Voor de workshop basistaart

Neem contact op!