Tienerfeestje Luxe Taart

Vanaf 12 jaar – Minimaal 6 tot maximaal 10 kinderen – Tijdsduur 3 uur – Vierkante taart van 15 cm gemaakt van biscuit, gevuld met banketroom en  jam –  € 17.50 per kind

Tienerfeestje luxe taartje is voor meiden die lol willen hebben maar ook echt willen leren hoe je een marsepein taart maakt. De basis is een vierkant biscuittaartje welke we gaan vullen met banketbakkersroom & jam en de taart word afgesmeerd met crème  en overtrokken met marsepein. Hierna krijgen de kids een demo over het materiaal op tafel en kunnen ze aan de slag met hun taart. Een eigen ontwerp meenemen of een thema kiezen dit mag je natuurlijk altijd aan ons doorgeven.

Het tienerfeest is compleet verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen (geen prik). Bij feest hoort een verjaardagslied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken  Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Gezien de leeftijd van de kinderen is het niet noodzakelijk er een ouder bij blijft, Mag natuurlijk wel!

Het tienerfeestje Luxe Taart reserveren

Via het reserverings formulier kunt u een feestje reserveren, u ontvangt van ons een bevestiging per mail. Is de verzochte datum niet beschikbaar nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook in de winkel of telefonische informeren naar de beschikbaarheid.

Mocht u een kinderfeestje voor 5 personen willen boeken dat betaald u voor 6 personen. Natuurlijk bent u ook vrij om als ouder / verzorger aan te schuiven en gezellig mee  te doen. Wij vragen vooraf een aanbetaling van € 25.00 per boeking het restant kunt u op de dag van het feestje in de winkel per pin of contant voldoen.

Kinderfeestjes

De feestjes bij ZoetGenot zijn geheel verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij een feestje hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken. Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Schrijf u in

Voor het tienerfeest

Neem contact op!