Workshops zoetgenot

Met veel plezier worden er bij Zoetgenot diverse workshops gegeven. Workshop taart, workshop cupcakes en diverse techniek workshops. Uiteraard voor de beginnende maar ook voor  de meer ervaren personen  Sinds maart 2012 heeft eigenaresse Adriana Broer haar master behaald van de Engelse PME professional course, vanaf Januari 2013 zijn wij ook bevoegd deze course bij zoetGenot te geven. Uiteraard willen we in een ongedwongen sfeer onze kennis delen en overbrengen.

De workshops hier boven beschreven worden in de winkel van ZoetGenot aan de Lange Tiendeweg 72, te Gouda gegeven. Beschikbare data zijn terug te vinden op de workshopagenda. Neem altijd even contact met ons op als je een voorkeur hebt voor een bepaalde datum, wij denken graag met u mee. Voor groepen vanaf 8 personen kunt u via de contact pagina direct een datum reseveren.

Wilt u een workshop voor bijvoorbeeld de personeelsvereniging, vrijgezelenfeest en bent u met een grote groep dan is het goed om te weten dat we ook workshops op locatie organiseren. De workshop kunt u bespreken vanaf 12 personen tot een maximum van 40 personen. U kunt rekenen op een grote doos mini cupcakes een gezellig team en uiteraard hebben we een ruime ervaring met grote groepen.

Ik hoop jullie snel te begroeten bij een van de workshops bij ZoetGenot.

LEAVE A REPLY