Over onze zoete passie

Jaren ervaring in de ambachtelijke bereiding van het zoete genot.

Het was de chocomelk en de appeltaart van mijn opa, die Zoete beleving is mij altijd bijgebleven.

Hoe Zoetgenot begon…

Altijd bezig met het ambacht vak verdwaalde ik op een gegeven moment in de administratieve en juridische wereld met altijd wel die droom over dat winkeltje. Een collega zij wel eens als ik de loterij win dan koop ik dat winkelpand, dank Paula!

Ze won natuurlijk nooit maar in 2011 wist ik het zeker, het moet er komen. Het was dan ook niet alleen maar het bakken wat mij aantrok maar ook het ondernemen zelf. Dat zie je nu wel terug in de winkel. Het moest in de binnenstad van Gouda want die sfeer die had mij in 2003 al naar Gouda gebracht. Intiem, gezellig en toegankelijk.

Inmiddels is ZoetGenot uitgegroeid tot de zoete bakwinkel van Gouda. Waar je kan kopen, proeven, leren en beleven. Waar service, kennis en kwaliteit voorop staan.

Zoete verrassing in Gouda

De beste ingrediënten

Van onze duurzame leveranciers

Adriana Zoetgenot

De passie van Zoetgenot

In de diverse opleidingen en cursussen die ik inmiddels gevolgd heb ik mijn kennis opgedaan. Het bleek te gaan als vanzelf ik had feeling en nog veel belangrijker ik vond het leuk. In workshops kan ik mijn passie delen en met de kinderen tijdens de feestjes is het heerlijk om de kinderen aan je lippen (vingers) te zien hangen. In de winkel willen we dat de klant weet hoe ze aan de slag kan gaan. We zijn wel eens een uurtje bezig. Check, check, dubbelcheck.

Inmiddels helemaal ondergedompeld in de zoete wereld worden de nieuwste technieken bij ZoetGenot toegepast op taart & Zoet gebak. Technieken overgewaaid uit Engeland en America. Maar inmiddels onlosmakelijk verbonden met Europa en Nederland. Taarten met meerdere lagen, double barrels, cup cakes. Gedecoreerd met verschillende kleuren en in elk thema mogelijk. Maar de oude ambacht word natuurlijk niet vergeten, want we zijn wel Hollanders…