Altijd al een keer een marsepeinen taart willen maken, of de show stelen met jouw gedecoreerde cupcakes? Vier dan je verjaardags feestje bij ZoetGenot.

Kinderfeestje-cup cakes€ 12,50 per kind

Kinderfeestje-boltaart€ 15,00 per kind

Kinderfeestje koeklolly's
€ 15,00 per kind

Tiener feestjeluxe taart
€ 17,50 per kind

Kinderfeestjes

Sinds 2011 organiseren we bij ZoetGenot al zeer regelmatig kinderfeestje. Vele gezichtjes hebben we zelf al meerder male voorbij zien komen. U kunt een keuze maken uit de volgende feestjes:

De feestjes worden georganiseerd achter in de winkel waar we van alle gemakken en gezelligheid zijn voorzien. Het minimale aantal kinderen dat we waarvoor u een kinderfeestje kunt reserveren is op dinsdag t/m vrijdag 6 kinderen. Op zaterdag is het minimum 8 kinderen. Dit wegens de extra handjes die we op deze drukke dag inzetten.

De feestjes bij ZoetGenot zijn geheel verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij een feestje hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken. Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Binnenkort een kinderfeestje?

Voor alle leeftijden organiseren wij een kinderfeestje

Neem contact op om eerst te overleggen of reserveer direct.