Kinderfeestje Koeklolly

Vanaf 10 jaar – Minimaal 6 tot maximaal10 kinderen –  Tijdsduur 3 uur – 3 a 4 bloemkoekjes op stok in een bloempotje – € 15,00 per kind

Ons nieuwste kinderfeestje waarbij we de koekjes eerst gaan uitsteken en op een stokje plaatsen. In de bakkerij worden de koekjes afgebakken en tijdens het bakken gaan we de decoratie maken voor de koekjes. We werken met spuitglazuur welke we gaan kleuren en klaar gaan zetten. We maken oogjes en lieveheersbeestjes. Als de koekjes zijn afgekoeld gaan we deze invullen met icing en decoreren. Let op! i.v.m de droogtijd gaan de koekjes plat mee en kunnen ze thuis in de potjes worden gezet.

Het feestje is compleet verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij feest hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken  Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Een Koeklollyfeestje reserveren

Via het reserveringsformulier kunt u een feestje reserveren, u ontvangt van ons een bevestiging per mail. Is de verzochte datum niet beschikbaar nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook in de winkel of telefonische informeren naar de beschikbaarheid.

Mocht u een kinderfeestje voor 5 personen willen boeken dat betaald u voor 6 personen. Natuurlijk bent u ook vrij om als ouder / verzorger aan te schuiven en gezellig mee  te doen. Op zaterdag is het enkel mogelijk om vanaf 8 kinderen te reserveren. Wij vragen vooraf een aanbetaling van € 25.00 per boeking het restant kunt u op de dag van het feestje in de winkel per pin of contant voldoen.

kinderfeestjes koeklolly

De feestjes bij ZoetGenot zijn geheel verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij een feestje hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken. Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Schrijf u in

Voor het tienerfeest

Neem contact op!