Kinderfeestje Cupcake

vanaf 6 jaar – Minimaal 6 tot maximaal12 kinderen –  Tijdsduur 1 1/2 tot 2 1/2 uur ( afhankelijk van de leeftijd) –  6 cupcakes per kind – € 12,50 per kind

Als je cup cakes gaat versieren word je ook geleerd hoe je met de spuitzak een beetje crème op de cup cake spuit, hierover heen komt een laagje marsepein. Maak jij mooie cup cakes met roosjes voor mama of een voetbal cup cake voor papa? Is er nog wat over voor je broertje of je zusje of eet je ze lekker zelf op, groot gelijk!

Het feestje is compleet verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij feest hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken  Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Reserveren

Via het reserverings formulier kunt u een feestje reserveren, u ontvangt van ons een bevestiging per mail. Is de verzochte datum niet beschikbaar nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook in de winkel of telefonische informeren naar de beschikbaarheid.

Mocht u een kinderfeestje voor 5 personen willen boeken dat betaald u voor 6 personen. Natuurlijk bent u ook vrij om als ouder / verzorger aan te schuiven en gezellig mee  te doen.Op zaterdag is het enkel mogelijk om vanaf 8 kinderen te reserveren.  Wij vragen vooraf een aanbetaling van € 25.00 per boeking het restant kunt u op de dag van het feestje in de winkel per pin of contant voldoen.

kinderfeestjes cupcakes

De feestjes bij ZoetGenot zijn geheel verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij een feestje hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken. Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Schrijf u in

Voor het tienerfeest

Neem contact op!