Kinderfeestje Cupcake

vanaf 6 jaar – Minimaal 6 tot maximaal12 kinderen –  Tijdsduur 1 1/2 tot 2 1/2 uur ( afhankelijk van de leeftijd) –  6 cupcakes per kind – € 14.00 per kind.

Nieuw vanaf september 2021 kinderfeestjes cupcakes op lokatie. Met de bakfiets kom ik naar jullie toe. Het kinderfeestje cupcakes is geheel compleet en vanaf € 120,00 voor 8 kinderen. Uiteraard kunnen er ook meer kinderen deelnemen dan rekenen we per extra deelnemer € 14.00. Ik neem echt alles met me mee en u voorziet enkel in een tafel en voldoende zitplaatsen. De mogelijkheid om op lokatie te komen is regio gebonden en wij houden tot 12 km aan. 

Als je cupcakes gaat versieren word je ook geleerd hoe je met de spuitzak een beetje crème op de cupcake spuit, hierover heen komt een laagje marsepein. Maak jij mooie cupcakes met roosjes voor mama of een voetbal cup cake voor papa? Is er nog wat over voor je broertje of je zusje of eet je ze lekker zelf op, groot gelijk!

Beide feestjes zijn compleet verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij feest hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken  Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Reserveren

Via het reserverings formulier kunt u een feestje reserveren, u ontvangt van ons een bevestiging per mail. Ook is het mogelijk contact op te nemen via whatsapp op 0623963363, benoem hierin het soort kinderfeestje, de datum, lokatie en aantal kinderen. Is de verzochte datum niet beschikbaar nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook  telefonische informeren naar de beschikbaarheid.

Mocht u een kinderfeestje voor 5 personen willen boeken dat betaald u voor 6 personen bij ons. Op lokatie zijn de feestjes altijd voor 8 kinderen. Natuurlijk bent u ook vrij om als ouder / verzorger aan te schuiven en gezellig mee  te doen. Op woensdag middag & zaterdagmiddag is het enkel mogelijk om vanaf 8 kinderen te reserveren. Naast de woensdag middag en de zaterdagmiddag zijn dond,- en vrijdag middag en zaterochtend ook mogelijk.  Contact kan via het contact formulier of u stuurt een whatsapp naar telefoonnummer 0623963363. Voor de betaling van het feestje versturen we een tikkie welke u tot een week voor aanvang van het feestje kunt voldoen.

kinderfeestjes cupcakes

De feestjes bij ZoetGenot zijn geheel verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij een feestje hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken. Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Schrijf u in

Voor het tienerfeest

Neem contact op!