Kinderfeestje Boltaart

vanaf 8 jaar – Minimaal 6 tot maximaal 10 kinderen – Tijdsduur 2,5 tot 3 uur  – Boltaartje van 15 cm gemaakt van biscuit, gevuld met crème & jam – € 15,00 per kind

Vind jij het leuk om boltaartjes te maken dan kan je rekenen op een goed gevulde taart. Uiteraard ga je zelf aan de slag met de spuitzak. Vingertjes aflikken is verplicht! Het marsepein moet worden uitgerold, wie zal de sterkste zijn… En dan het decoreren, word het een prinsessen, jungle of piraten taart? Of een gezellige bloemen taart? Alles is mogelijk!

Het feestje is compleet verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij feest hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken  Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.

Reserveren

Via het reserverings formulier kunt u een feestje reserveren, u ontvangt van ons een bevestiging per mail. Is de verzochte datum niet beschikbaar nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook in de winkel of telefonische informeren naar de beschikbaarheid.

Mocht u een kinderfeestje voor 5 personen willen boeken dat betaald u voor 6 personen. Natuurlijk bent u ook vrij om als ouder / verzorger aan te schuiven en gezellig mee  te doen. Op zaterdag is het enkel mogelijk om vanaf 8 kinderen te reserveren. Wij vragen vooraf een aanbetaling van € 25.00 per boeking het restant kunt u op de dag van het feestje in de winkel per pin of contant voldoen.

Kinderfeestjes boltaart

De feestjes bij ZoetGenot zijn geheel verzorgd met een grote schaal met mini cup cakes om van te snoepen en de kinderen kunnen onbeperkt limonade tappen ( geen prik). Bij een feestje hoort een verjaardags lied en ook is het mogelijk om de cadeautjes uit te pakken. Voor de ouders / verzorgers hebben we een koffie/thee hoekje en natuurlijk word er met de kinderen mee gesnoept. Wij vinden het prettig als 1 ouder tijdens het feestje aanwezig is.


Schrijf u in

Voor het tienerfeest

Neem contact op!