Een mooie fototaart maken, uniek en feestelijk. Bij ZoetGenot is het mogelijk een foodprint ( eetbare print) te bestellen. Zo is het mogelijk om een foto van vroeger, bedrijfslogo’s , of een favoriet tekenfilm figuur op frosting sheets* uit te laten printen.

ZoetGenot werkt met full – service dus wij hanteren geen vastgestelde templates. Dit bied u de mogelijk meerdere afbeeldingen naar wens en maat op een A-4 pagina te plaatsen. Hou hierbij er wel rekening mee dat de marges minimaal 1cm bedragen

Hoe gaat u te werk:

U levert de foto / bestand aan via de mail of op een USB – stick. Bij bestanden verkregen door o.a google moet goed opgelet worden op de bestands grote, dit is belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit.

Als wij voor u de opmaak verzorgen moet de opdracht minimaal 1 week van te voren bij ons binnen zijn. Het bestand / foto kunt u mailen met duidelijk beschrijving. U ontvangt van ons een proef print ter goedkeuring. Bij goedkeuring ligt die de volgende dag voor u klaar

De kosten voor een food print A-4 is € 6.50

Bestel een food print

Klik hier voor de specificaties van de frosting en icing sheets
Klik hier voor de handleiding aanleveren bestanden
Klik hier voor de disclaimer eetbaar printen

Food print taart

Nieuw !

Tevens is het mogelijk om schildjes voor cup cakes, koekjes of petit four te bestellen. De schildjes worden geprint op icing sheets* en naar wens geponst geleverd.

Hierbij heeft u de volgende keuze mogelijkheid met betrekking tot de maat en aantal:

A-4 sheet 24 x 3.5 cm rond € 6.50
A-4 sheet 24 x 4.5 vierkant € 6.50
A-4 sheet 15 x 5 cm scallop rond € 6.50
A-4 sheet 15 x 5 flourisch vierkant € 6.50
A-4 sheet 16 x 5.7 x3.8 cm rechthoek € 6.50