“Ten eerste van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!

Bij Zoet Genot kunt u uiteraard terecht voor een prachtige bruidstaart. U kunt ons de vrije hand geven maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. Voorafgaand van deze afspraak is het voor ons prettig als u een moodboard maakt van bijvoorbeeld uw droomtaart, foto’s van de locatie en sfeerfoto’s van uw droombruiloft. Daarnaast is het ook fijn als u uw trouwkaart meeneemt. Tijdens deze bespreking nemen wij graag uitgebreid de tijd om de bruidstaart van uw dromen te ontwerpen. Naast het ontwerp van de taart kunt u uiteraard ook de diverse smaken proeven. Naar ervaring zal dit gesprek circa 1 uur tijd in beslag nemen.

Al onze taarten worden gemaakt in onze eigen bakkerij. Iedere bruidstaart wordt opgebouwd met laagjes biscuit gevuld met bavaroise naar keus en passende confituur. Vervolgens wordt de taart afgewerkt met chocolade ganache. Voor de decoratie van de taart gebruiken we fondant.

Bij ons is een bruidstaart bestelbaar vanaf €4,50 per persoon met een minimale afname van 20 personen. Dit is een richtprijs welke sterk afhankelijk is van het ontwerp, wensen en gebruik van materiaal.

De kosten van een bruidstaart bespreking is €25, dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een bruidstaartbestelling vanaf €150.

Voor het maken van een afspraak of voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.”

Afspraak maken